Rdečilo za lica Pink Boho Poročno Obleko z Dolgimi Rokavi Čipke Princesa Poročne Obleke Gumbi iluzijo Plaži Poročne Obleke vestido novia

(0)
€120.35 €174.42

Kategorija: Poroke & Dogodki
Barve:

**DOBRODOŠLI**

Dobrodošli na moji hranite, naša ekipa lahko meri vzorec obleko, ki ustreza vašemu meritve.Prosimo, izberite velikost blizu vaše telo velikost za oddajo naročila.Če morate po meri velikost ali barvo, prosim sporočilo na nas ali nam opomba ko oddaji naročila, da nam sporočite, da želite, da obleko, da se je treba prilagoditi.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate.

1. Izdelek Photoshow

**NASVETI**

Cena vključuje samo poročno obleko, ne katera koli dodatki, kot so rokavice, veils in spodnja krila ect.Vpliva veliko dejavnikov, kot so rezanje spretnosti različnih krojačev, fotografiranje osvetlitev, fotoaparat, kotov in različnih elektronskih prikazovalnikov obstajajo lahko manjše razlike med poročno obleko ste prejeli in sliki.Prosimo, počakajte nekaj majhna razlika, ki je normalen pojav,Hvala za vaše prijazne razumevanje.

2. Standardne Velikosti Grafikona

Če poznate svojo velikost telesa zelo dobro in da ni primerno, da se ponovno izmerite svoje telo, lahko izberete možnost, da bi vaš poročni obleki po standardni velikosti.Si oglejte podrobnejše podatke in oddajte naročilo v velikosti najbližje vašemu telesu velikost podatkov.Če se odločite, katere koli velikosti parametrov, ki so bistveno drugačna od vaše slika, prosimo, obrnite na nas v času.

3. Ukrep Vodnik

Naša ekipa lahko meri vzorec obleko, ki ustreza vašemu meritve.Če nas potrebujete, da bolj popolno poročno obleko za vas glede na vaše merilnih podatkov, prosimo, izberite koli velikosti, da predloži nalog za prvo, po plačilu, prosimo, pošljite mi merilnih podatkov v tri dni.Prosimo, ukrepa v skladu z našimi zahtevami.Priporočamo, da prosite svojo družino, da vam pomaga z vašo meritve.Najdete lahko tudi strokovni lokalni meri, ki vam lahko pomaga meriti natančno.Tukaj vam bomo pokazali, katere meritve so potrebne in kako pravilno izkoristiti.

Meritve Moramo

Če želite po Meri izdelan , prosimo, izberite ena velikost za plačilo , in sporočilo nam svoje meritve, ki so spodaj,

• Bust - Ukrep čez polno paro del vaše prsi

• Pas - Merjenje slimmest del vašega pasu (nad popkom, vendar pod vaš prsni koš).

• Boki - Ukrep v največji možni del hip območje (približno tri centimetrov pod pasom).

• Votlo za Robom (Brez čevljev) : Ukrep iz centra ključnico na želeno dolžina obleko ali tla.

• Pas Za Robom (Brez Čevljev) : Ukrep iz svojega Naravnega Pasu na želeni dolžina obleko ali tla.

• Višina pete : vas prosimo, da navedite približen dolžina petah, ki ste načrt za nošenje.

• Višina(brez čevljev) : Merite od vrha do tal.

Če obleka je dolgimi rokavi, smo tudi potrebe te meritve, ki so spodaj,

• Roke oči = ___ cm/cm

• Bicep = ___ cm/cm

• Rokave = ___ cm/cm

• Z ramo ob rami = ___ cm/cm

Nasveti: S made-to-order obleko traja približno 15-25 dni, da bi.Če je postopek zapleten, da bo trajalo več časa.Prosimo, dovolite dovolj časa za proizvodnjo in prevoz obleko.Priporočamo 2-5 mesecev.

Če nimate dovolj časa, se, prosimo, obrnite na nas v času, smo vam priporočamo, da plača hitro, dostavnina, in hitrega odločanja.

4. Barva Klepet

Najbolj poročne obleke v naši trgovini lahko prilagodite barvo.Če želite prilagoditi posebne barve poročno obleko, prosimo, da izberete barvo, številko, ki jo želite povejte nam, preden boste oddati naročila.

5. Način Dostave

Predmeti bodo poslali, ki jih UPS, FedEx, TNT, DHL, EMS,Kitajska Post itd Dostava čas: 4-10 dni, ki jih TNT, UPS, FedEx, DHL -Element bo couriered iz Kitajske na vaš naslov.Morda bomo krat obleke znotraj navzven za zaščito beading ali vezna. -Pred odpremo bomo skrbno pregleda, poskušal biti nobenih težav.Ampak, če boste dobili blaga najti težave, vas prosimo, stik z nami, pomagali vam bomo ustrezno ukrepali.

Nasveti:

a.Smo le ladja v vaši potrditvi naslova.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen pred nakupom, P. O. Škatle in vojaške naslove (apo, FPO) ne more ponuditi.

b.Če ste prišli iz Brazilije ali Rusije , prosim, pustite vaše polno ime. (v skladu s spremenjenim poštnih politike Rusije in Brazilije, ime prejemnika mora biti popolno ime.)

c.O Davčnih, Carinskih so izven našega nadzora, ne moremo jamčiti, o tem in ne bo medved Davek, pristojbino.Lahko pustite vemo pravico izjaviti, cena za vaš paket.

6. Politika Vračanja

Vaše zadovoljstvo je naš dolgoročni opravljanje in izrednega pomena.Skoraj vse izdelke v naši trgovini se lahko vrne, razen custom made tisti.Prosimo, da obleko popolnoma novo z original oznake in oznake na.Prosimo, kontaktirajte nas, preden ste poslali obleko nazaj!Mi vam bo dala vrne podrobnosti.Če ste se ravnokar vrnili obleko naslov na paket, ne moremo dobiti in povrnili.

Nasveti:

a.Ne sprejemamo vrne za vse po meri oblek.

b.Ne sprejemamo vrne za razlog nič opraviti z velikostjo in kakovostjo!Primer: "ni mi všeč", "jaz bi narobe", "mi zdi drugo obleko bolj cenejši".

c.Če se ne bodo zadovoljili s kakovostjo in obleko, ki niso primerni za vas ( Samo za standardno velikost, obleka ), nas prosimo obvestite v roku 48 ur po tem, ko prejmete obleko !Izdelki morajo biti v originalni pošiljajo stanje, unworn, nespremenjeno, in so vsi originalni embalaži.Če obstaja kakršen koli prah , umazane lise , spremembe in tako naprej , mi se ne nudijo vračilo denarja.

d.

Stranke bi morale privoščiti, prevozni stroški za ladijski promet nazaj obleko in po meri dajatev, če obstaja.

e.

Za brezplačna dostava in brezplačne velikosti po meri naročila vrne,prevozni stroški, ki smo plačani na ladjo obleko za vas in velikosti po meri pristojbina se odšteje od skupnega zneska.

7. F&Q

1. Ko naj bi moja poročna obleka?

Vse naše halje lahko naredili, da bi kar pomeni, da ne bomo začeli ustvarjati svoje obleko, dokler ste postavili vaše naročilo z nami.S made-to-order obleko traja približno 15-25 dni, da bi.Če je postopek zapleten, da bo trajalo več časa.Prosimo, dovolite dovolj časa za proizvodnjo in prevoz obleko.Priporočamo 2-5 mesecev.

Sku: n22260

Očala
  • Slog - Boho
  • Silhueta - A-LINIJE
  • Modni Element - letnik
  • Za Nosečnice - Da,
  • vestido de novia par boda civilne - vestidos de fiesta
  • Vlak - Sweep/ Krtačo Vlak
  • Nazaj Design - Gumb
  • Pasu - Naravni Dejavniki
  • vestidos formais - vestidos de dama de čast
  • abito da sposa - slaven obleke
  • vestido de noiva simples - haljo de mariee simples
  • Dekoracijo - Appliques, Čipke
  • Slike Dejanske - Da,
  • vestido branco - bela obleka
  • haljo mariage - vestido de noiva sereia
  • vestido de noiva princesa - haljo de mariee princesse
  • trouwjurk - hochzeitskleid
  • Dolžina Obleke - Tla-Dolžina
  • vestido de novia sencillo - vestido de casamento

Oznake: beatiful poročne obleke, draped poročne obleke, beis poročne obleke, bu poročne obleke, klasično poročno obleko, godet poročne obleke, chitenge poročne obleke, poi poročne obleke, bhldn poročne obleke, perlirana poročne obleke.

Mnenja Strank

Morda tudi všeč

€288.28
(0)

Vivamood dodaja vrednost vašega življenja . Izdelki, ki jih kupujemo na podlagi vivamood garancije. . Eleganten videz s posebnimi modeli. . Neposredna prodaja iz proizvodnje. . 15 različnih barv in velikosti 5 lahko proizvaja. .

€125.62 €62.81
(0)

Opomba: 1.Barva lahko malo razlikuje zaradi različnih nastavitev zaslona. 2.tam je lahko 1-2 cm razlike za ročno merjenje. 3.Zagotavljamo vam najvišjo kakovost za vse naše izdelke! 4.Mi bomo izdelek na vaše roke v najkrajšem možnem

€75.92 €26.57
(0)

USB RECHARABLE BATERIJE , VISOKA ZMOGLJIVOST BETTERY 500 MA/H, RAINROOF POLJE BATERIJE DESIGN, DIY POLJE BATERIJE , ODRAŽA UPORABI MATERIALOV , UPORABITE ČAS :+-8 UR , CN PATENT ŠT.:201830231278.9 CN PATENT ŠT.:201820763975.3

€71.81 €39.50
(0)

60 KOS Lahko nam pošljete sporočilo po naročilu osebnih podatkov.

€452.81 €430.17
(0)

Elektronski cenovne lestvice thermal label print podporo angleški arabski z 10000plus shranjevanje podatkov zmogljivosti za supermarket weigher

€361.32 €321.58
(0)

Linearni Tuš Možganov 36 palčni z Odstranljivo Rešetko z Las Cedilo Nastavljiv Izravnavanje Noge,Brušena SUS304 iz Nerjavečega Jekla 【Specifikacija】Linearni Tuš Možganov Velikost: 36 x 2.5 premer vtičnico 2 ,visoko premik s povprečno 60 l/min (brez

€50.10 €33.07
(0)

trajne in korozijo, je to odlična kakovost proizvoda lahko enostavno zamenjati pokala in pokala brez LED 8 LED Modre Luči: Lepo modri sij bo vaš čoln pogled zelo svetel in hladen, lahko žice jih v stikalo in lahko vklopite in izklopite kadarkoli, ali lahko

€141.94 €99.35
(0)

1. Android mobilni telefon USB standardni vmesnik, ko je baterija je prazna in drugih napak, lahko uporabite power bank za odklepanje v sili napajanje.Ne skrbite, če je zaklepanje je zmanjkalo moči, zamenjajte baterijo v času po odprtju napajanje 2. Luknja-brezplačna,

€102.39 €78.84
(0)

NOVO Za DELL Precision 17 7710 7720 M7710 M7720 Prenosni računalnik, LCD Hrbtni Pokrovček/Sprednjo ploščo/Okovje/podpori za dlani/Dnu Primeru 0N4FG4 0MM4Y2 0WT8F8 086Y4P Če boste potrebovali, da bi velike količine naročila izdelkov, se obrnite na nas po

€259.17 €134.77
(0)

Za Volkswagen Vw Golf 7 7.5 13-20 Opremljanje Zadnji Odbijač, Luči, Teče Luči, Zavornih Luči, Struženje, da Teče Voda

€82.53 €70.98
(0)

1FZFE 1FZ-FE Carburettor Motorja Prenovo, Obnovo Tesnilo komplet 04111-66045 za Toyota Land Cruiser FZJ80 4500 4.5 L 1.Model: 1FZFE 1F-FE 2.Št. Dela:04111-66045 3.Avto Bi:Za Toyota LAND CRUISER FZJ80 4500 4.5 L 4.Package:Karton Polje s

€60.54 €45.41
(0)

dobrodošli v naši trgovini Prosimo, da nam priložnost, da reši vsak problem.Razumemo zaskrbljenost in nezadovoljstvo lahko so in bodo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave.

€101.40
(0)

3062602 3801573 Škripec Idler 3046225 Združljiv z Cummins L10 M11 Original Št. Dela: 3062602 3801573 3046225 Uporaba: Združljiv z Cummins M11 L10 Original V Smislu kakršne Koli Težave Tega Izdelka, Prosimo, Obrnite na nas.Ponujamo vam Odlične

€96.10 €48.05
(0)

modname=produkti&cols=6&colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=true US $20 US $25 20 $US US $35 US $50 US $45 modname=ckeditor

€365.16
(0)

Dragi prijatelj,da preverite, ali je enota, ki ustreza za vaš avto,prosim, povejte nam model in leto vašega avtomobila,in zajemite fotografijo za armaturno ploščo za vaš osebni avto,kot sledi,bomo preverili, ali ustreza ali ne. Izbirno: ISDB-T / DVB-T

€333.26
(0)

►Darilni Komplet Ogrlica In Zapestnica. ►Zamenljiva Epaulette. ►Jumbo usnje. ►100% Pravo Usnje. ►Zadrgo zaprtje ►Polje stitched rami epaulet ►Ne Pranje, ne Belilo, ne Železa, Samo Suho Čiščenje ►Obloženi

€95.99 €86.39
(0)

Količina:niz Material:60% steklenih vlaken najlon kompozitni 40%ABS plastike Barva:Kot je prikazano na sliki Pogoj:Brand New poprodajnem element,nikoli ne uporablja ali je nameščen. Funkcija: Današnje nove revolucije iz tira

€93.21 €79.23
(0)

Opomba : dodatno ladijski promet pristojbina se zaračuna za nekatere oddaljene območje Vse Narocisubway.si način dostave lahko potrebovali 20 do 60 čas dostave , express dostava je veliko bolj hitro in varno Opis: To smerni ventil je zasnovan

€206.61 €175.62
(0)

Opis 1 Vodovodni Sistem Orodje, ki Določa PEX 1632 Uporablja za REHAU NJEGOV 311 toplo in hladno vodo VODOVODNI SISTEM talno ogrevanje & hlajenje vode sistem, reciklirane vode sistem, sistem deževnice. 2 Uporaba v običajne namestitve, kot tudi tesen